14/01/18

Eerste evenement

Yes, nieuw hoogtepunt. Nu onze Escape Truck helemaal klaar is en het Food Truck Disaster concept getest is konden we zondag 14 januari onze eerste evenement houden. We stonden deze zondag in Alkmaar bij De Meent Bauerfeind. Voor maar € 5,- per persoon konden 14 koppels deze dag de Escape Truck uitproberen en dit was een waar succes. Vele positieven reacties en de Escape Room werd op waarde geschat!

05/01/18

Folia

Yes, weer een hoogtepunt. Tijdens onze presentaties op de Hogeschool van Amsterdam zijn we opgevallen door het tijdschrift Folio, vandaag maken zij een reportage van ons project! Gaaf!!!

03/01/18

Graffiti Artist

Vandaag is onze graffiti artist begonnen met het spuiten van onze truck. De truck zal in opvallende kleuren gespoten worden zodat het goed opvalt tijdens onze evenementen!

20/12/17

Verbouw Truck

Vandaag zijn we begonnen met de verbouw van de binnenkant van de truck! In de afbeelding hiernaast alvast een pre-view! Spannend!!!

19/12/17

Schoonmaken buitenkant

Vandaag is de buitenkant van de truck grondig onder handen genomen! Hij is helemaal gewassen en vooral het dak heeft een opknapbeurt gekregen. Op naar de 1ste week van januari wanneer hij gespoten wordt door een graffiti artist!

18/12/17

Strippen Truck

Vandaag zijn we begonnen met het strippen van de bus, we gaan een aantal kastjes en andere objecten verwijderen waardoor we meer ruimte krijgen voor onze Escape Room!

07/12/17

Aanschaf Truck

Vandaag hebben wij van het gedoneerde geld eindelijk onze truck kunnen kopen. Op de foto kun je onze aanwinst zien!

04/12/17

Website online

Yes de website die je bezoekt is op 04 december online gekomen! Hier kunt u allerlei informatie vinden over het project en over de teamleden!

28/11/17

Sponsoren

Vandaag zijn we begonnen met het werven van sponsoren. We streven naar het een bedrag van € 5000,-. Dit bedrag hebben we nodig om een bus aan te schaffen, de verbouwing en het opknappen van onze Escape Truck.

27/11/17

Donatie website online

Vandaag is onze donatie website online gegaan! Via deze website kun je doneren voor ons project! Omdat wij de financiële middelen niet hebben om het busje, waarin wij de escape room gaan maken, aan te schaffen vragen we u om hulp. Elke donatie brengt ons dichter bij het volbrengen van deze opdracht en het maken van een ontzettend toffe en unieke escape room.

27/11/17

Ontwerp logo

Vandaag is ons logo gepresenteerd! Zie de afbeelding voor het logo.

20/11/17

Start Project

Start van het project Vandaag zijn we gestrart met het project! Vanaf vandaag gaan wij beginnen met onze Escape Truck!