Gilian – Groepsleider

Wat eigenlijk bijna niemand weet is dat Gilian vroeger op reddingzwemmen heeft gezeten. Hij is dan ook echt onze redder in nood die als groepsleider is opgestaan! Als er iemand echt geboren is als leider, dan is het Gilian wel! Gilian is 21 jaar en studeert commerciële economie aan Saxion in Deventer. Wij zijn blij dat hij deze minor bij ons aan de Hogeschool van Amsterdam volgt! Naast zijn rol als groepsleider is hij ook onze financiële man. Waarom hij voor ons een goede leider is, is omdat hij hardwerkend, meedenkend en sociaal is. Drie eigenschappen die erg belangrijk voor ons zijn. Zeker in onze groep waarbij wij allemaal een sterke mening hebben is het fijn om een neutraal tussenpersoon te hebben die knopen door kan hakken! Hij heeft een echte hekel aan meelifters in een projectgroep, dit zal hij dan ook voorkomen. Wat we van hem kunnen verwachten is nét dat stapje extra. Niet alleen de taken die hij toegeschreven krijgt zal hij uitvoeren maar hij zal ook verder denken.  

Sarina – Creatief leider

Onze vrolijke, sportieve maar vooral zorgzame Sarina is onmisbaar voor ons team! Dankzij haar zorgzaamheid voelt iedereen zich op zijn gemak bij Sarina en is zij naast projectleider ook een vertrouwenspersoon geworden voor ons. Ze is 21 jaar en studeert Communicatie. Communicatief is Sarina erg sterk, ze kan zichzelf goed verwoorden en dit is erg fijn voor ons, maar ook voor de bedrijven waar wij contact mee hebben. Sarina neemt haar taak als leider erg serieus en zet zich volledig in voor dit project! Ze vindt alles leuk en wil het liefst overal bij aansluiten. Af en toe moeten we haar een stapje terugduwen, maar haar enthousiasme voor dit project is erg aanstekelijk voor ons! Ze heeft een echte voorbeeldfunctie! Ze heeft een dure hobby, namelijk het spelen van escaperooms! Met haar kennis en haar creativiteit hoopt ze een unieke Escape Truck te bouwen die zo tof is dat het de media haalt!  

Chantal – Sponsoring

Chantal, onze vrolijke, drukke maar vastberaden sponsor topper! Chantal is 20 jaar en studeert Bedrijfskunde MER. Chantal stopt niet eerder tot haar doel bereikt is: het binnenhalen van zo veel mogelijk donaties en sponsors! Chantal heeft ervoor gezorgd dat wij al binnen 1 week genoeg geld hebben binnengehaald zodat wij een bus konden kopen! We zijn benieuwd waar zij ons nog meer mee gaat verbazen. Ze laat echt zien zich volledig in te zetten voor dit project. Chantal is duidelijk in haar communicatie en daar bereikt ze veel mee. Soms wat hard, maar niemand weet eigenlijk dat ze best gevoelig is. Dankzij haar gevoelige kant kan zij zich extra goed inleven in haar sponsoren! Ze hoopt dat we met dit project de Escape Truck echt bekend kunnen maken door de media te bereiken. Als Chantal iemand voor één dag zou willen zijn, dan zou zij Ronnie Flex willen zijn. Dit laat al zien dat Chantal out of the box denkt! 

Benjamin – Social Media

Maak kennis met onze social media expert en locatie-verantwoordelijke: Benjamin! Benjamin is 22 jaar oud en studeert op dit moment Commerciële economie. Benjamin is creatief, sociaal en altijd goedgehumeurd. Behalve in de ochtenden, hij is namelijk absoluut geen ochtendmens. Desondanks is Benjamin echt een aanwinst voor ons team omdat hij goed is in taakgericht werken en sociale contacten leggen. Wat we van hem kunnen verwachten is 100% inzet, dit heeft hij tot nu toe ook echt laten zien. Hij hoopt zo veel mogelijk geld en relaties binnen te halen. Het thema van de truck past goed bij Benjamin! Je kan hem namelijk ’s nachts wakker maken voor een calzone hete kip, het liefst van restaurant Il  Ponte! Benjamin hoopt dat we dit project succesvol kunnen afronden en een hoge klandizie hebben. 

Geurt – Website

Op de foto zie je Geurt! Geurt is 24 jaar en studeert Business, IT en management. Dat hij kennis heeft van IT is wel duidelijk, hij heeft namelijk onze website gebouwd! De beste uitvinding ooit volgens hem is het internet. Van het internet maakt hij veel gebruik tijdens ons project, zo zal hij alle filmpjes maken en op social media plaatsen. Waarom Geurt een echte aanwinst is voor ons team is niet moeilijk te bedenken. Hij is nooit chagrijnig, hij wordt alleen chagrijnig van chagrijnige mensen. Hij zorgt er zelf wel voor dat hij zich niet omringt met chagrijnige mensen. Geurt is namelijk echt een gangmaker! Hij is altijd aan het lachen en is goed in andere mensen vrolijk maken. Naast al het harde werken zorgt hij ervoor dat de sfeer in het team goed blijft. Naast zijn harde inzet voor de video’s en de website zal hij zich ook inzetten door op een creatieve manier problemen op te lossen. Hij is echt oplossingsgericht en hoopt aan het einde van dit project een mooi product opgeleverd te hebben: de unieke Escape Truck!  

Tim – Materiaal

Tim is 23 jaar en studeert HRM. Hij zal zich dit project vooral bezighouden met de locaties en bouw van de Escape Truck! Vroeger heeft Tim 4 keer een gat in zijn hoofd gehad… Dit heeft er misschien wel toe geleid dat hij zich heeft ontwikkeld als een kritische en analytische denker, want dit gebeurt hem nooit meer! Als projectlid is hij erg gezellig en voor ons fijn om mee samen te werken. Voor hem is het project geslaagd als we zelf allemaal tevreden zijn met het eindresultaat! Het is fijn om iemand in het team te hebben die analytisch is. Op deze manier kan hij ervoor zorgen dat wij geen dingen over het hoofd missen! Tim zal je nooit horen zeuren, zelf kan hij ook echt niet tegen zeurende mensen! Wanneer je aan Tim vraagt wat één van mooiste plekken is waar hij ooit is geweest, dan noemt hij Albanië. Een verrassend antwoord! Wij hopen dat Tim ons met zijn creatieve brein tot nog meer verrassingen brengt!   

Mark – Bouw

Rustig, maar vooral relaxed, dat is hoe Mark is! Voor ons als hectische projectgroep is hij een hele fijne aanwinst. Hij is 21 jaar en studeert commerciële economie. Hij is een hele harde werker en zal zich vooral inzetten als bouwer van de Escape Truck. Hij doet gewoon zijn ding en het is fijn om met hem samen te werken. Naast zijn rol als bouwer zal hij zich ook inzetten als onze activiteiten organisator! Want naast het harde werken moet er natuurlijk ook plezier beleefd worden! De beste manier om het weekend te beginnen is volgens Mark dan ook met een ijskoud pilsje! Mark vraagt niet veel, hij kan heel makkelijk zonder iets leven. ‘Zet mij maar op een Robinson eiland en ik overleef!’. Deze uitspraak laat zien dat Mark voor ons een belangrijk projectlid is! Mark kan ervoor zorgen dat wij met weinig geld en middelen, toch een hele mooie, unieke Escape Truck kunnen bouwen!  

Bente – Thema

Bente is lief, betrouwbaar maar vooral ook heel enthousiast! Ze is 21 jaar en studeert Toegepaste Psychologie. Het is fijn om tussen alle zakelijke projectleden, ook een ‘psycholoog’ in het midden te hebben. Ze kan zich goed inleven in anderen en zal zich daarom ook inzetten als verhaal en spelbedenker om ervoor te zorgen dat de spelers van de Escape Truck een unieke ervaring beleven. Bente is voor ons een goede gesprekspartner die veel creatieve ideeën heeft. Soms door haar enthousiasme kan ze doorslaan in haar creatief denkproces, maar dankzij een goede samenwerking met de realisten in ons team, komt ze zo tot het beste idee voor een uniek verhaal! Ze is positief en hoopt met haar enthousiasme anderen ook net zo enthousiast te maken als zij zelf is. Het project is voor Bente geslaagd als we niet alleen iedereen uit onze omgeving hebben verbaasd, maar vooral ook onszelf dat we dit hebben kunnen presteren binnen 7 weken!  

Mike – Truck inkoop

Mike is 22 jaar en studeert Commerciële economie. De beste uitvinding ooit is volgens Mike een auto! Hij reist bijna overal naar toe met de auto en kan ook echt niet leven zonder een auto. Mike is daarom echt geschikt als Truck Inkoper! Met zijn kritische blik heeft hij ervoor gezorgd dat wij een hele toffe bus hebben kunnen kopen die voldoet aan onze wensen! Naast het inkopen van de truck zal hij zich ook inzetten voor het regelen van locaties en materialen. Wanneer we echt het meeste van Mike kunnen verwachten is wanneer het bouwen van de Truck kan beginnen! Hij heeft een goed technisch inzet en waar hij erg goed in is is dingen doen met zijn handen! Het bouwen dus! Als Mike iets niet leuk vindt om te doen dan kunnen we dat goed merken, maar wanneer hij iets doet wat hij leuk vindt om te doen werkt hij echt keihard en toont hij veel inzet!  Voor Mike is ons project geslaagd als het bouwen van de bus een echt succes is geweest!  

Ramy – Sponsoring

Ramy is een rustig maar oprecht projectlid. Hij is 20 jaar oud en studeert Engineering, Design & Innovation. Ramy zal zich voornamelijk bezighouden met de sponsoring tijdens dit project. Als Ramy potentiële sponsors benadert dan probeert hij altijd het maximale uit een gesprek te halen, ook als zij niet willen sponsoren of doneren. Dankzij Ramy hebben wij twee gesprekken gevoerd met eigenaren van Escaperooms. We mochten met z’n alle langskomen om kamers te spelen en alles te leren over Escaperooms, de technische snufjes en spellen! Dit laat zien dat hij een doorzetter is. Maar naast dat hij een doorzetter is, is Ramy ook erg vooruitstrevend. De werking van stroom is volgens hem de beste uitvinding ooit en hij zal ooit wel eens naar Mars op en neer willen gaan! Voor hem zijn er geen grenzen! We zijn benieuwd wat Ramy nog meer voor ons kan betekenen! 

Ber – Truck inkoop

Ber is 24 jaar en studeert Bouwkunde constructie. Het is dan ook geen verrassing dat Ber zich bezig gaat houden met de inkoop en bouw van de Escape Truck. We zijn heel blij om een bouwkundig expert in ons midden te hebben. Ber is een rustige, analytische denker en daar hebben wij als groep heel veel aan. Het is Bers grootste droom om ooit zijn eigen huis te ontwerpen en te bouwen! Dan is een Escape Truck bouwen nu een mooie eerste stap om écht iets te bouwen! In de ochtend kunnen we hem het beste maar even laten, want Ber is niet opgestart zonder een bakkie koffie! Het liefst heeft hij dan ook nog een cappuccino… maar dit regelen wij wel voor hem! Ber heeft namelijk ook een belangrijke mijlpaal voor ons geregeld! Toen wij de bus op het oog hadden was er alleen één probleem: op wiens naam komt de bus? Daar hoefde de oplossingsgerichte Ber niet lang over na te denken, dat kon wel op zijn naam! Ook is Ber erg goed in voetballen en sportief ingesteld. Hij zal er dan ook alles aan doen om onze doelen te behalen, hij gaat echt voor de winst! Hij heeft een echte winnaarsmentaliteit en hoopt dat dit project een echt succes wordt!